Hartelijk welkom

"Groen"  inpakken en snellere verzendservice.

Maddog-Trains stapt over op volledig groen en "plastic-vrij" inpakken met tape op basis van papier, ge-recycled bubbel-plastic en verteerbaar vulmateriaal. We afscheid van kleine plastic zakjes, deze worden vervangen door zakjes van papier.

Bovendien zijn wij zijn per 15-01-2020 overgestapt op een nieuwe transporteur.  Hierdoor kunnen wij u sneller beleveren, met daarbij een sterk verbeterd track-trace systeem.

Wij zijn op vakantie tot 22 augustus 2022. Tot die datum versturen we geen treinen. Uiteraard lezen we wel email, voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Gedurende de vakantie zijn onze de producten op de website niet te zien.


Wij kopen graag uw overtollige modeltreinen in, en maken daar na controle en een service-beurt een nieuwe eigenaar blij mee. Dus heeft u wat te verkopen, stuur dan een mailtje op klaasjan@maddog-trains.com. Alle merken en schalen zijn welkom, inclusief scenery (huisjes, bomen etc. etc.). Hulp bij demontage en/of transport geen probleem. Onmiddelijk contante betaling bij verkoop.

Nieuwe producten

Er komen geen producten overeen met de selectie.